Acasa / Despre Noi

Despre Noi Istoric

Societatea noastra realizeaza o gama diversificata de produse fabricate prin tehnici avansate de prolucrare mecanica prin aschiere la cel mai inalt nivel calitativ. Realizam piese industriale obtinute prin operatiuni de strunjire, frezare, alezare, rectificare sau mortezare.

Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 2004 si in prezent este situata in zona periferica Dragasani, la iesirea spre Slatina, aproximativ 7 Km de centrul orasului. Scopul nostru este realizarea si prelucrarea de componente noi, fiind intotdeauna dispusi sa ne largim orizonturile in functie de necesitatile si nevoile clientului.

Efectuam prelucrari mecanice prin: aschiere, strunjire, frezare,alezare, gaurire si mecano-sudura dupa documentatia sau modelul beneficiarului.

Prelucrarile se executa pe masini de prelucrat prin aschiere clasice, in general fiind serii scurte si unicate.

Putem produce la cerere piese de schimb pentru diferite utilaje si agregate sau subansamble necesare in serviciile de intretinere si reparatie. Toate acestea se vor realiza dupa desenul clientului sau dupa specificatiile oferite de acesta.

Mai importanta decat calitatea si precizia utilajelor consideram a fi calitatea si competenta oamenilor care formeaza colectivul nostru. Mai mult, incercam in fiecare situatie gasirea unor solutii optime.